Fysiske rammer og aktiviteter

Lille Valbygård er en trelænget gård. I begyndelsen af 1970’erne blev gården bygget om og brugt til privat beboelse. Siden 2000 har gården været ramme om både opholdssted og udflytningslejlighed på Lille Valbygård.

Der er cirka 500 m2 beboelse og ca. 9.500 m2 udendørsområde. Vi forsøger at gøre vores omgivelser så hyggelige og hjemlige som muligt både inde og ude.

Vi har mange muligheder for aktiviteter. Der er computere og gaming-konsoller til fælles brug. Vi har dart, bordtennis, bordfodbold og mulighed for kreative aktiviteter med tegning/maling og musik (guitar). Uden for er der multibane, petanque, trampolin, gynger og en mindre fodboldbane.

Vi har daglige tilbud om faste aktiviteter ud af huset, typisk med vægt på at man får rørt sig fysisk. Vi tager i svømmehal og fitnesscenter og og der er mulighed for at deltage i  nogle af de lokale foreninger. Det er for eksempel ungdomsklub, motocross, gymnastik, fodbold osv.
Slagelse er en by med gode muligheder for at dyrke fritidsaktiviteter, og vi støtter naturligvis med at komme i gang . Det er en god mulighed for at møde andre unge, og eventuelt få et netværk uden for opholdsstedet.

Gå til oversigt